Mensgericht

Wie zit er achter een cv? We luisteren liever naar iemands verhaal en de wil om te werken, dan dat we ons alleen focussen op een werkervaring of diploma’s. Past deze mensgerichte manier bij u, dan past u ook bij ons.

Slim

Sociaal ondernemen vraagt om anders denken en anders doen. Doet u dat samen met ons, dan levert u dat een voorsprong op. Wij denken mee, verbinden u met de juiste instanties en helpen u met ingewikkelde kwesties. Slimme zet dus.

Financieel aantrekkelijk

Succesvol en sociaal ondernemen kunnen hand in hand gaan. Dat blijkt uit de talloze praktijkvoorbeelden. Aantrekkelijke regelingen, subsidies en onze kosteloze dienstverleningen helpen u daar financieel bij.

Nieuws

Bekijk onze video-cv’s

Wij  geloven in de kracht van mensen en hun verhalen en hebben minder met brieven en cv’s. Daarom laten we mensen die graag willen werken, maar er zonder hulp niet in slagen om een baan te vinden, een video-cv maken.

Wij helpen u

Wilt u de stap maken naar sociaal ondernemen? Weet dat u gebruik kunt maken van aantrekkelijke regelingen en subsidies. Onder meer een proefplaatsing met behoud van uitkering, maar ook loonkostensubsidie en het inzetten van een jobcoach behoren daartoe.

Aankomende evenementen

11 & 22 maart

Online bijeenkomst

Toekomstproof in de techniek Online strategische sessies op donderdag 11 van 9.00 tot 11.00 en maandag 22 maart van 09.00…

Verhalen van werkgevers

Samenwerkingspartners

Menu