Het leerwerktraject tot medewerker schoonmaak

Als schoonmaakbedrijf wilt u niets liever dan uw klanten optimaal bedienen. Dat kan alleen met medewerkers die écht goed werk leveren. Mensen die u met een gerust hart zelfstandig aan het werk laat bij uw klanten. En die u bij ziekte ook nog eens gemakkelijk inzet op een ander project. Dat kan met ‘een schone zaak’. Hoe? Dat leest u hieronder.

Zo gaat dat in de praktijk
Wij zorgen voor de werving en selectie van de kandidaat. U biedt hem of haar een stage of arbeidsplaats aan. Ook zorgen wij voor de begeleiding en de SVS opleiding met een branche-erkend diploma als resultaat. Daarmee leert uw toekomstige werknemer het dagelijks en periodiek onderhoud van interieur, vloeren en sanitair. Ook leert hij op een veilige en ergonomisch verantwoorde manier werken om onnodig ziekteverzuim te voorkomen. En hoe de communicatie verloopt met de klant en de leidinggevende.

Dit biedt het u als werkgever

  • Het biedt een oplossing voor personeelstekorten of een uitkomst als u van plan bent om uw personeelsbestand uit te breiden.
  • U geeft direct invulling aan maatschappelijk verantwoord of sociaal ondernemen doordat u kansen biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat levert ook voordelen op bij aanbestedingen.
  • De kandidaten die we voorstellen, hebben de wil om te werken en zijn blij dat ze weer aan het werk kunnen. Dit heeft zeker een positieve invloed is op de rest van de medewerkers.
  • Tot slot bespaart u op opleidings- en begeleidingskosten, omdat wij die voor u verzorgen en betalen. Bovendien krijgt u voor eventuele vervolgopleidingen subsidie van RAS.nl.

Contact
Kijk op deze pagina, zoek de persoon die verantwoordelijk is voor ‘schoonmaak’ en neem contact op.

Informatie
De flyer voor werkgevers vindt u hier: Schone zaak werkgevers leaflet