Banenmarkt (vol)

Heb je geen werk, wil je switchen of je misschien wel laten omscholen? Dan is deze banenmarkt dé plek waar je naartoe moet gaan. Wij hebben een prachtige locatie in het hart van Gouda uitgekozen, waar maar liefst 50 werkgevers aanwezig zullen zijn om jou alles te vertellen over beschikbare vacatures. Dit is jouw kans om rechtstreeks in gesprek te gaan met potentiële werkgevers.

Het voordeel van deze aanpak is dat werkgevers meteen zien wie je bent. Jij maakt een praatje met ze en heb je interesse, dan blijf je hangen. Heb je dat niet, dan loop je weer door. Makkelijker kan bijna niet. Anders dan je misschien gewend bent, zullen de werkgevers flink hun best moeten doen om bij je in de smaak te vallen. En is er een cursus of opleiding nodig om ergens te gaan werken? Tussen de werkgevers staan enkele opleiders én het Werkcafé om je ook hierover te informeren.

Meer informatie:

  • Wanneer: 23 november van 10:00 tot 12:30 uur
  • Waar: Sint-Janskerk Gouda, Achter de Kerk 2
  • Voor wie: De Banenmarkt is voor alle inwoners uit de gemeenten Gouda, Waddinxveen, Krimpenerwaard en Bodegraven-Reeuwijk. Je hoeft geen opleiding of werkervaring te hebben. De banenmarkt is toegankelijk voor anderstaligen met de Say Hi app.
  • Aanmelden: Via onderstaand formulier.

Aanmelden voor de banenmarkt is niet meer mogelijk. Stuur een e-mail naar banenmarkt@wspmiddenholland.nl voor vragen over aanmeldingen.