Informatiebijeenkomst Bouw & Techniek Toppers

Spreekt werken in de bouw of techniek je aan en wil je bijvoorbeeld schilder, metselaar, cv-monteur, zonnepanelen- of elektromonteur worden? Veel bedrijven ervaren momenteel een grote personeelskrapte, waardoor er enorm veel vacatures en leerwerktrajecten zijn. Ook bij jou in de buurt.

Wij bieden een leerwerktraject aan voor mensen met én zonder ervaring, in dit geval specifiek voor de Bouw en de Techniek. De informatiebijeenkomst – waarvoor jij je hier aan kunt melden –  opleiding en coaching zijn gratis.

Meer over werken in de techniek?
Bij opleider IW Rotterdam en de Bouwacademie Waddinxveen, waar ook een praktijkruimte voor techniek is, maak je kennis met alle soorten werk in de techniek. Hier leer je praktische vaardigheden in de vakgebieden Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde en Sanitaire techniek.

Meer over werken in de bouw
Bij de Bouwacademie maak je kennis met alle soorten werk in de bouw. Je gaat onder meer tegelzetten, metselen, profielen stellen en voert timmerwerkzaamheden uit. Na de kennismaking met de verschillende soorten werk maak je een keuze voor een specifiek vak in de bouw.

Kom naar de informatiebijeenkomst
Vul hieronder je gegevens in en kom naar de informatiebijeenkomst op woensdag 11 oktober bij de Bouwacademie aan de Kanaalstraat 11 in Waddinxveen. De start is om 10.00 uur en zal tot ongeveer 13.00 uur duren. Twijfel je of je nu al fit genoeg bent om te werken? Of heb je wat tijd nodig om weer in het werkritme te komen? Reageer dan vooral ook, want we hebben een mooi voortraject in het leven geroepen en daar vertellen we je graag meer over.

Flyers
Wil jij je alvast inlezen voordat je naar de bijeenkomst gaat? Bekijk de flyers hieronder.
>> Leaflet BouwToppers
>> Leaflet TechniekToppers

Aanmeldingsformulier informatiebijeenkomst Bouw & Techniek Toppers op 11 oktober 2023

"*" geeft vereiste velden aan

Vul hier je voor- en achternaam in.
Dit veld is niet verplicht om in te vullen, maar wel handig zodat we je snel kunnen bellen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.