Online banenmarkt voor uitzendbureaus

Online banenmarkt op donderdag 29 april van 10.00 tot 12.00 uur

Vul uw vacatures in met toppers van de online banenmarkt

Op donderdag 29 april organiseren wij een online banenmarkt, speciaal voor uitzendbureaus en werkzoekenden uit de regio Midden Holland. De online ontmoetingen zorgen ervoor dat u kennismaakt met misschien wel dé medewerker voor die ene functie die al zo lang openstaat. Tijdens de persoonlijke ontmoeting van maximaal tien minuten kunt u op een persoonlijke, snelle en unieke manier inschatten of iemand geknipt is voor de baan of niet.

DIT GAAN WE DOEN
De bijeenkomst wordt georganiseerd door het WerkgeversServicepunt Midden Holland. Dat doen we in samenwerking met Onbeperkt aan de Slag. Deze sociale stichting zorgt voor de techniek en plant de één-op-één videogesprekken voor u in met maximaal acht kandidaten die van tevoren hebben aangegeven dat ze graag met u in gesprek willen gaan. De ontmoetingen verlopen via het online programma PowerPunt dat u gemakkelijk kunt openen. U krijgt steeds maximaal tien minuten de tijd om kennis te maken met een kandidaat voordat u de volgende ontmoet.

OM DEZE REDENEN DOET U MEE

  • U bent op zoek naar medewerkers voor uw vacatures.
  • U wilt kostbare tijd besparen om uit te zoeken wie er wel of niet geschikt zijn voor uw vacatures.
  • U bent bereid kansen te bieden aan mensen voor wie werk niet vanzelfsprekend is.
  • U gelooft erin dat iedereen een talent bezit en dat er daardoor méér mensen in deze regio succesvol naar betaald werk gebracht kunnen worden.

AANMELDEN
Bent u een medewerker van een uitzendbureau en wilt u zich aanmelden? Klik hier.

Menu