Werkgeversevenement ‘Buiten de gebaande paden’

‘Buiten de gebaande paden’
Kies juist nú voor inclusief ondernemerschap

“Onze mensen zijn ons grootste bezit.” | “De komende 20 jaar zal het personeelstekort door vergrijzing alleen maar toenemen.” |  “Ondernemers moeten zich nog beter profileren als aantrekkelijke werkgevers.”

Zomaar wat quotes die we in het nieuws voorbij zien komen. De boodschap mag duidelijk zijn: anders denken over strategisch personeelsmanagement en daar ook naar handelen is nodig om over 10 jaar nog steeds succesvol te zijn als werkgever. Hoe?

Met inclusief ondernemerschap speel je als werkgever in op het (toekomstige) personeelstekort. Bovendien geef je hiermee tegelijk antwoord op een vraag die aan vele directietafels wordt gesteld: hoe kunnen we naast reguliere winst ook sociale winst maken?

Jij bent uitgenodigd
We organiseren dit evenement speciaal voor relaties van WSP Midden-Holland, in het bijzonder deelnemers aan BinnenKijken aan Bedrijven, die stappen willen zetten met inclusief ondernemerschap. ‘Buiten de gebaande paden’ gaat over hoe je als werkgever linksaf slaat als anderen rechtsaf slaan.

Ben jij erbij?
Het evenement duurt van 17.00 tot 20.30 uur en we hebben plek voor 85 werkgevers. Wil jij verzekerd zijn van een plek? Vul dan onderstaand formulier in.

Wil je de uitnodiging nog een keer lezen? Bekijk hem hieronder door er op te klikken.
(dit opent een nieuw scherm waar je hem kan vergroten en rustig kan doorlezen.)

Aanmelden werkgeversevenement 'Buiten de gebaande paden'

  • * = veld verplicht
    Tijdens het werkgeversevenement worden er foto's gemaakt door een fotograaf. Deze foto's gebruiken we als naslagwerk en worden alleen naar de aanwezigen gestuurd. We zullen ook foto's op de website en op social media plaatsen en wellicht voor bij een persbericht in de krant. Daarvoor gebruiken we altijd overzichtsfoto's en geen close-ups, mits we daarvoor toestemming aan je hebben gevraagd.