Inschrijving BinnenKijken bij Bedrijven geopend

Op zoek naar gemotiveerde werknemers en/of stagiaires?
Van 20 t/m 23 maart 2024 organiseren we weer BinnenKijken bij Bedrijven. Ons jaarlijkse event, waarbij tal van mooie, sociale en succesvolle bedrijven in de regio hun deuren openen voor werkzoekenden, carrièreswitchers, stagiaires, zij-instromers en herintreders. De inschrijving voor bedrijven is nu geopend: binnenkijkenbijbedrijven.nl/registratie.

BinnenKijken bij Bedrijven (BKBB) wordt speciaal georganiseerd voor de gemeenten in onze arbeidsmarktregio Midden-Holland: Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Alle branches kunnen meedoen: van logistiek, bouw, techniek en transport tot zorg, onderwijs, groen, schoonmaak, horeca, detailhandel, ICT en zakelijke dienstverlening. In eerdere jaren deden vele bedrijven en organisaties mee en waren de bezoekersaantallen hoog. Er zijn mooie ontmoetingen ontstaan en succesvolle matches gemaakt tussen werkzoekenden en werkgevers. Bij BinnenKijken bij Bedrijven kan je als werkzoekende op een laagdrempelige manier een kijkje in de keuken nemen bij een bedrijf.

Registratie bedrijven
Bedrijven die mee willen doen kunnen zich registreren via binnenkijkenbijbedrijven.nl/registratie. Zij beheren hun eigen bedrijfspagina met daarop bijvoorbeeld vacatures en stageplaatsen. Daar kunnen zij ook aangeven wanneer belangstellenden langs kunnen komen, hoe vaak en hoe lang de deuren geopend zijn. Rondleidingen, speeddates, demonstraties, workshops: ieder bedrijf houdt zijn eigen binnenkijk-dag tussen 20 en 23 maart 2024. Vanaf 5 februari kunnen werkzoekenden en stagiairs zich inschrijven om in de week van 20 t/m 23 maart binnen te kijken bij de bedrijven waarin ze geïnteresseerd zijn.

Samen met de deelnemende bedrijven halen we alles uit de kast om werkzoekenden te werven en te inspireren. Bij BinnenKijken bij Bedrijven kan je als werkzoekende op een laagdrempelige manier een kijkje in de keuken nemen bij een bedrijf. Potentiële medewerkers krijgen zo een goed beeld van hun mogelijkheden binnen een bedrijf. En werkgevers zien zó wie geknipt is voor de job!

Interesse of meer informatie? Kijk op www.binnenkijkenbijbedrijven.nl of stuur een bericht naar info@binnenkijkenbijbedrijven.nl

 

BKBB wordt ondersteund door VNO-NCW en de ondernemersverenigingen in de arbeidsmarktregio: Gouda Onderneemt, Ondernemerskring Krimpenerwaard, Ondernemers Platform Waddinxveen en Ondernemers Platform Bodegraven-Reeuwijk.