Meer dan 500 ontmoetingen tijdens BKBB

Of je nou fietsenmaker wilt worden, vrachtwagenchauffeur of toch het onderwijs in wil gaan. BinnenKijken bij Bedrijven is in het leven geroepen om een kijkje achter te schermen te krijgen. Zodat je ervaart hoe het er in dat ene bedrijf aan toe gaat. In totaal zetten 98 organisaties hun deuren afgelopen week letterlijk open voor de 523 (!) ontmoetingen met bezoekers die werk zoeken of van baan willen veranderen.

“5 deelnemers meldden zich aan het einde van de dag omdat ze interesse hadden in de opleiding tot vrachtwagenchauffeur of logistiek medewerker.”  Medewerker STL

Beveiliger
Securitas en Huscka kwamen voor de gelegenheid naar het Huis van de Stad in Gouda om inwoners te vertellen hoe zij opgeleid kunnen worden tot beveiliger.

Fietsenmaker
Maintec blinkt uit in de combinatie van werkgeverschap & ontwikkeling. Talent is er meer dan welkom om opgeleid te worden tot bijvoorbeeld fietsenmaker.

Vrachtwagenchauffeur
STL ofwel de Sector Transport & Logistiek organiseerde voor liefhebbers een dagdeel waarin ze alle ins & outs deelden over de opleiding en het beroep van vrachtwagenchauffeur of logistiek medewerker.

Leerkracht
Bijna 70 mensen kwamen op donderdag naar de onderwijsmarkt bij SG De Goudse Waarden. Daar kregen ze meer te weten over de beschikbare vacatures en de mogelijkheden om die loopbaan in het onderwijs werkelijkheid te laten worden.