Succesvolle Meet & Greet bij distributiecentrum Lidl

Op 30 november organiseerde het brancheteam Transport, Logistiek en Beveiliging van WSP Midden-Holland samen met Lidl een Meet & Greet in het distributiecentrum Lidl in Waddinxveen. Vijftien enthousiaste werkzoekenden kregen een uniek kijkje in de keuken.

Het WSP Midden-Holland had speciaal voor deze dag vanuit Gouda vervoer naar het distributiecentrum in Waddinxveen geregeld. Daar aangekomen werden de werkzoekenden vriendelijk ontvangen door corporate recruiter Nadine van der Slik en operations manager Kevin Berghout. Op informele wijze  kregen onze werkzoekenden meer informatie over hoe het is om in het distributiecentrum te werken en konden zij kennismaken met Lidl als werkgever. Daarna krijgen zij een rondleiding door het distributiecentrum. Zo kregen de kandidaten een impressie van de taken van orderverzamelaar en mochten ze zelf een aantal taken uit te voeren.

De werkzoekenden hebben een goed beeld van de werkzaamheden in een distributiecentrum gekregen. Na afloop vonden er gesprekken plaats en waarschijnlijk gaan er vier kandidaten starten bij de Lidl.