Werkcafé naast Gouda nu ook in Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk en Krimpenerwaard

Het Werkcafé dat mei dit jaar als pilot startte in Gouda is een groot succes! Veel mensen weten hun weg te vinden naar het loket voor werk-, ontwikkel- of scholingsvragen. Daarom breidt dit initiatief zich uit in de regio. Vanaf 1 juni zal elke dinsdag naast Gouda ook 1 loket in Bodegraven-Reeuwijk of Krimpenerwaard of Waddinxveen in de middag open zijn. Het is gratis, je kunt er terecht zonder afspraak en een kopje koffie of thee staat klaar.

Heb jij op dit moment geen baan, maar wil je wel graag werken? Dreig je binnenkort je baan te verliezen? Vind je je werk niet meer leuk? Heb je je opleiding niet afgemaakt of wil jij je laten omscholen? Ben je ondernemer en denk je erover je koers te veranderen, te stoppen met je bedrijf of om in loondienst te gaan?

Met deze en vele andere vragen kun je terecht bij het Werkcafé Midden-Holland. Het Werkcafé is er voor alle inwoners uit Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Van jong tot oud. Starters, werknemers, werkzoekenden, zelfstandig ondernemers. Kortom, iedereen die een stap wil maken met werk.

Het Werkcafé is een unieke samenwerking van ons als WerkgeversServicepunt Midden-Holland, Regionaal Mobiliteitsteam en LeerwerkLoket in arbeidsmarktregio Midden-Holland. Inwoners zijn gebaat bij minder loketten en het brede aanbod van dienstverlening via één aanspreekpunt.