Onze drijfveer en zienswijze

WerkgeversServicepunt Midden-Holland stimuleert werkgevers om op een mensgerichte, slimme en financieel aantrekkelijke manier te ondernemen. Dat noemen we sociaal of inclusief ondernemen. Daarmee willen we meer mensen in Bodegraven – Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen aan het werk helpen en houden. Het WSP Midden-Holland is opgericht en werkt volgens de richtlijnen van het besluit SUWI en ESF.

Mensgericht

We luisteren liever naar iemands verhaal en de wil om te werken, dan dat we ons alleen focussen op werkervaring of diploma’s. Past deze mensgerichte manier bij u, dan past u ook bij ons.

Slim

Sociaal ondernemen vraagt om anders te denken en anders te doen. Doet u dat samen met ons, dan levert u dat voorsprong op. Wij denken mee, verbinden u met de juiste instanties en helpen u met ingewikkelde kwesties. Slimme zet dus.

Financieel aantrekkelijk

Succesvol en sociaal ondernemen kunnen hand in hand gaan. Dat blijkt uit de praktijk. Aantrekkelijke regelingen, subsidies en onze kosteloze dienstverleningen helpen u daar financieel bij.