Op de Banenmarkt XL ontmoeten werkzoekenden 100 werkgevers

Na twee drukbezochte banenmarkten in de Sint-Janskerk in Gouda, pakt de organisatie dit jaar uit met een xl-editie op dezelfde locatie. Dat betekent: meer bezoekers, meer werkgevers en meer banen. Precies wat we nodig hebben met zo’n 8.000* mensen in de regio Midden-Holland die werk zoeken, een andere baan wensen of meer uren willen maken. Op de banenmarkt brengen we deze groep in contact met 100 werkgevers die om nieuwe medewerkers staan te springen. Dus: op naar die nieuwe baan op donderdag 17 oktober van 09.30 tot 12.30 uur!

WerkgeversServicepunt (WSP) Midden-Holland organiseert deze grootschalige banenmarkt speciaal voor inwoners uit Gouda, Waddinxveen, Krimpenerwaard en Bodegraven-Reeuwijk. Iedereen is welkom. Of je nou een nieuwe baan zoekt, wil switchen of na lange tijd weer aan het werk wil gaan. Uit vrijwel iedere branche zijn wel een aantal organisaties. Van zorg & welzijn, bouw & techniek, transport & logistiek, detailhandel, overheid en groen tot schoonmaak, beveiliging, horeca en detailhandel. Ook zijn er enkele opleiders aanwezig, zoals mboRijnland en de Bouwacademie met een heel interessant leer/werkaanbod. Bezoekers die zich om willen scholen of een partij zoeken die ze kan helpen bij certificering, kunnen hier terecht.

Nieuw: laat je rondleiden
We merkten bij vorige edities dat sommige bezoekers moeite hadden om een werkgever aan te spreken. Door spanning, de taal niet machtig zijn of gewoonweg omdat ze zelf niet wisten wat ze precies wilden. Speciaal voor deze groep organiseren we één-op-één rondleidingen. Meld je hiervoor op de dag zelf bij de speciale balie die hiervoor is ingericht bij binnenkomst. Vind je het moeilijk om een baan te vinden of te houden om wat voor reden dan ook? WSP Midden-Holland zorgt ervoor dat je de juiste begeleiding krijgt bij het vinden van een baan en daarna. Spreek op de beurs een medewerker aan die je kunt herkennen aan rood / zwarte kleding en een naambadge of kom naar de balie bij binnenkomst.

📅 Donderdag 17 oktober 2024

🕙 09.30 tot 12.30 uur

📍 Sint-Janskerk | Achter de Kerk 2 | Gouda

Aanmelden
Wil jij er graag bij zijn? Klik hier, vul het formulier in en kies – om grote drukte te verspreiden – voor één van de drie binnenkomsttijden om 09.30, 10.30 of 11.30 uur.

* Bron: UWV